OVER MOSD.nl

Voorbereid zijn op het onmogelijke geeft je een goed gevoel!

MOSD.nl is opgericht door Peter Derksen. Vanuit een persoonlijke interesse in defensie, outdoor, survival heb ik MOSD.nl opgericht. Samen met een team van gelijkgestemde mensen zoeken we naar mooie producten die in bepaalde situaties van levensbelang kunnen zijn. MOSD is de afkorting voor:

  • Military
  • Outdoor
  • Survival
  • Defense

Dit zijn dan ook de vier hoofdcategorieën van deze webshop. De producten kunnen handig zijn in het dagelijkse leven, maar soms ook in meer extreme gevallen, zoals bijvoorbeeld een crisissituatie in de samenleving. Dat laatste klinkt extreem, maar een samenleving is maar een dun laagje vernis van sociale controle die een grote groep mensen bij elkaar en in toom houdt. Verander één van de variabelen in onze technologieafhankelijke samenleving, en er ontstaat al snel een probleem. Zou Nederland een week zonder stroom, internet, water of voedsel doorkomen? Alles hangt tegenwoordig aan elkaar en de kans op verstoringen is groter dan ooit, en zal alleen maar groter worden. Bij grote verstoringen krijg je al snel te maken met situaties waarbij het recht van de sterkste telt. Noodsituaties halen immers het beste, maar ook het slechtste in de mens naar boven. Voorbereid zijn op bepaalde situaties is dan geen overbodige luxe. You never know….

WAAROM VOOR MOSD.NL KIEZEN?

Onze voordelen op een rij:

  • Gratis verzending in NL boven de €75,-
  • 30 dagen zichttermijn
  • Betaling via iDeal
  • Binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden
  • Gevarieerd assortiment

Geselecteerd assortiment

Wij selecteren en testen onze producten zorgvuldig en stellen ons altijd de vraag, zou ik dit zelf willen hebben? Kan ik met dit product mijn kansen verbeteren? Wij dumpen dus niet het volledige assortiment van een leverancier op onze webshop.

Voor Nederland, uit de EU

Wij betrekken onze artikelen van gerenommeerde leveranciers zoals onder andere Mil-Tec, Van Os Import en nog vele anderen. Wij verkopen geen ALI-Express rommel!

Wij denken met je mee!

Alles wat we verkopen kan een hulpmiddel zijn in bepaalde situaties. Wij denken dus met je mee. Van een situatie op straat, tot full scale SHTF-event, met de producten van MOSD.nl sta je er sterker voor.

Scherpe prijzen

Door slim in te kopen en onze logistiek optimaal in te richten, kunnen we de prijzen scherp houden.

MERKEN IN ONS ASSORTIMENT